Oricine vrea sa o auda pe cantareata Leona Lewis trebuie sa fie constient ca aceasta valoreaza un milion de lire pentru o aparitie. Castigatoarea concursului X Factor din Marea Britanie, din anul 2006, a reusit foarte repede sa se impuna pe piata muzicala, ajungand astfel la acelasi nivel cu Sir Paul McCartney.

"Leona este una dintre cele mai cautate staruri acum. Ea nu poate spune foarte multe in legatura cu onorariul sau, sponsorii numesc onorariul, iar impresarul ei raspunde in mod corespunzator."

Leona, care a dat lovitura atat in Marea Britanie cat si in SUA, cu albumul sau de debut "Spirit", este o persoana care ajuta foarte mult organizatiile de caritate, dupa cum afirma aceeasi sursa. Potrivit sursei o mare parte din veniturile cantaretei merg catre aceste organizatii, potrivit entertainmentwise.com.

Succesul tinerei a venit in urma castigarii celui de-al treilea sezon din emisiunea The X Factor din Marea Britanie, marele premiu fiind de 1.000.000 de lire sterline si un contract cu o casa de discuri.

Leona Lewis - "The First Time Ever I Saw Your Face (Live)"