Cantareata Celine Dion a primit premiul pentru cea mai proasta preluare din lume. Este vorba de un cover dupa piesa rockerilor AC/DC - "You shook me all night long". Desi Dion nu a lansat niciodata piesa ca single, ea a tinut totusi sa cante ceea ce revista Total Guitar a numit "o jignire" la adresa muzicii.

Piesa a fost cantata alaturi de Anastacia, in cadrul unui concert din Las Vegas, sustinut cu 6 ani in urma. "Cel mai prost cover - preluarea lui Celine Dion a piesei de la AC/DC - este un sacrilegiu", spune unul dintre editorii revistei, Stephen Lawson, conform livenews.com.au.

Pe locul doi s-au situat Sugababes si Girls Aloud care au preluat piesa "Walk this way" a celor de la Aerosmith si Run DMC. Pe locul trei se afla versiunea trupei Westlife a piesei "More than words" (Extreme).

Cel mai bun cover a fost castigat de piesa "All along the watchtower" - in varianta originala a lui Bob Dylan, preluata de Jimi Hendrix. A fost urmata de versiunea celor de la Beatles pentru "Twist and shout", cantata in original de The Top Notes.

In top 5 s-au mai situat Guns N' Roses - "Live and let die" (varianta originala - Wings) si Nirvana - "The man who sold the world" (varianta originala - David Bowie).

Celine Dion - You shook me all night long

Jimi Hendrix - All Along The Watchtower