In urma ultimei audieri care a avut loc la tribunal, cantareata Britney Spears a obtinut dreptul de a petrece cateva nopti pe luna alaturi de copiii sai - Sean Preston, in varsta de doi ani si jumatate si Jayden James, de un an si jumatate.

Un oficial a declarat ca au avut loc schimbari in planul de vizitare a copiilor, dar ca nu este in masura sa comenteze aceste lucruri.

In momentul in care a fost intrebata daca este multumita de decizia luata, Britney a raspuns zambind - "Da", potrivit monstersandcritics.com. Pe 15 iulie a fost fixata o noua audiere, dar procesul propriu-zis va avea loc in luna august.

Cantareata a pierdut custodia copiilor in octombrie 2007, iar in ianuarie 2008 a primit dreptul de a-i vizita pe acestia in prezenta unei alte persoane.

In urma cu o saptamana, interpreta melodiei "Toxic" a devenit matusa: Jamie Lynn Spears, sora cantaretei, a nascut o fetita, pe Maddie. Britney nu a stat foarte mult timp cu sora ei in spital, pe motiv ca ii era foarte dor de copiii sai. Urmatoarea zi a fost vazuta plangand pe aeroportul din Los Angeles.