Desi nu mai sunt impreuna, actrita inca mai poate conta pe fostul ei sot. Fosta vedeta a serialului Melrose Place, acum in varsta de 46 de ani a fost internata recent la o clinica din Arizona pentru un tratament intensiv impotriva depresiei si anxietatii.

Heather a cerut o evaluare amanuntita a medicatiei si s-a internat de buna voie pentru diagnosticare si tratament. Reprezentantul actritei a precizat ca aceasta problema este confidentiala si nu vor fi emise alte declaratii referitoare la subiect.

Richie Sambora si Heather Locklear au fost casatoriti timp de 12 ani dar s-au despartit in 2006. In urma mariajului cei doi au o fetita de 10 ani, Ava.

Richie a mers imediat sa vada care este situatia lui Heather dar si pentru a avea grija de micuta. "Fara indoiala ca e acolo pentru amandoua, si pentru fetita si pentru mama ei. Sunt divortati dar cresc impreuna un copil pe care amandoi il iubesc foarte mult. Sunt sigur ca va fi disponibil oricand daca Heather va avea nevoie de ceva, dar mai ales pentru fiica lui, Ava", a declarat un apropiat al chitaristului trupei Bon Jovi pentru revista "People".

Richie Sambora se afla in turneu cu formatia Bon Jovi in Marea Britanie. Ultimul concert din Europa este programat pe 28 iunie iar apoi turneul va continua in iulie pe coasta estica a Statelor Unite.