Barack Obama a negat afirmatiile actritei Scarlett Johansson, conform carora aceasta ar avea o "relatie prin email" cu senatorul din Illinois. Johhanson ar fi comentat pe site-ul Politico.com ca politicianul i-ar fi raspuns personal la emailuri.

Comentariul aparent inocent a starnit rumoare in presa americana, zvonindu-se ca cei doi ar avea o relatie. "Ati crede ca cineva, precum un senator, care calatoreste tot timpul si este mereu ocupat, nu ar mai fi preocupat sa si raspunda personal la emailuri, nu?", a spus Johansson. "Dar iata ca raspunde si stiu ca in timpul sau liber ii suna pe cei care s-au implicat in campanie pentru a le multumi", a adaugat aceasta, conform livenews.com.

Obama nu a confirmat aceasta relatie, sustinand ca i-a trimis actritei un singur email referitor la o dezbatere. A mai apreciat ca intrebarile sunt "ridicole". "I-a trimis un singur email lui Reggie, care l-a trimis mai departe, catre mine", a spus Obama, referindu-se la asistenul sau, Reggie Love.

"I-am scris doar: <> si uite ca brusc avem relatia asta prin email", a mai spus politicianul. Acesta a mai spus foarte clar ca actrita nu are emailul sau personal.

Obama este cunoscut pentru faptul ca apare pe YouTube in clipuri sugestive postate de fanele sale infocate. Este casatorit si are doi copii.

Johansson este o sustinatoare a lui Obama, iar fratele ei geaman, Hunter, face parte din personalul politicianului. In februarie anul acesta, Johansson a raspuns vizavi de zvonurile logodnei ei cu Ryan Reynolds: "Sunt logodita... cu Barack Obama. Inima mea ii apartine lui Barack, el este cel cu care sunt logodita, acum si pentru totdeauna. Da.".