O persoana puternica - dupa ce a invins o data cancerul la san - Anca Parghel se confrunta din nou cu aceasta boala necrutatoare. Artista se arata foarte optimista, in ciuda situatiei sale, dar pentru a reusi are nevoie de ajutorul celorlalti.

Orice om aflat intr-o astfel de situatie nu ar mai avea puterea sa zambeasca, dar acest lucru nu este valabil pentru Anca. Nu şi-a pierdut zâmbetul şi optimismul, din contra - a cântat pentru alţi pacienţi şi s-a împrietenit cu toată lumea în spital, arata protv.ro.

'M-am operat lunea trecuta, la spitalul Bucur, insa interventiile specializate se pot face la cateva clinici din Viena sau Statele Unite. Fiul meu a deschis un cont bancar, la ING, iar banii ii vom folosi pentru deplasare, spitalizare si tratament', a declarat Anca pentru publicatia Click.

"Am mimat fericirea pentru ca nu am vrut sa stie nimeni durerea sufletului meu", a spus Anca printr-o convorbire telefonica realizata in cadrul emisiunii Agentul Vip , intr-un moment de slabiciune.

"Mama, orice problema ar avea, tot zambeste" a declarat Ciprian, fiul Ancai.

Pentru a putea scapa de aceasta boala, Anca are nevoie de o operatie in strainatate, care costa aproximativ 200.000 de dolari. Toti cei care doresc sa o vada pe artista din nou pe scena, vesela si dedicata muzicii ca intotdeauna, o pot ajuta printr-o contributie in conturile:

Cont lei: RO30INGB0000999901012954

Cont euro::RO73INGB0000999901012956