Casa lui Bruce Lee, din Hong Kong, va fi transformata intr-un muzeu. Proprietarul, Yu Panglin, a vrut sa dea catre vanzare imobilul cu doua etaje, dar apoi s-a razgandit, dorind sa o transforme intr-un muzeu. Acesta va fi un omagiu pentru Bruce Lee, legenda kung fu.

Inainte ca proprietarul sa retraga de pe piata vanzarilor casa, primise oferte de 13 milioane de dolari. Decizia de transformare a casei intr-un muzeu se datoreaza unei lungi campanii a fanilor lui Lee.

"Voi lua in considerare punctele de vedere ale comunitatii si ale diferitelor parti implicate. O voi dona daca majoritatea va considera ca aceasta trebuie conservata", a declarat Yu Panglin. "Banii nu sunt preocuparea mea majora", a continuat proprietarul casei.

Actorul, care a jucat in filme precum "Fists of Fury" si "Enter the Dragon", a locuit alaturi de sotia sa, Linda Lee-Cadwell, in respectiva casa, pe care a intitulat-o "Cuibul cocorului", potrivit earthtimes.org.

Vestea ca imobilul va fi transformat intr-un muzeu a fost primita foarte bine de fanii oficiali ai actorului. Bruce Lee a murit in conditii misterioase la varsta de 32 de ani, in 1973.