Kylie Minogue s-a prezentat la Palatul Buckingham ca o adevarata stea, pentru a fi numita ofiter al Ordinului Imperiului Britanic. Cantareata, care a purtat o rochie cu multe stelute stralucitoare si pantofi aurii cu toc, si-a demonstrat calitatile la intalnirea cu Printul de Wales, care a facut onorurile.

"A fost foarte emotionant. Ma asteptam sa fiu putin nervoasa, dar a fost foarte emotionant sa vezi atatea persoane diferite reunindu-se pentru acest eveniment", a declarat artista.

"Imi imaginam, cand eram copil, ca familia mea imi spunea: . Atunci nu parea deloc credibil", a completat artista, in timp ce privea imprejurimile palatului.

"Este o onoare pentru mine sa primesc acest premiu", spune Minogue. Cantareata se simte mandra de faptul ca i-au fost recunoscute meritele pentru o meserie pe care o face cu atat de multa dragoste.

Kylie a fost insotita la palat de parintii sai, fostul dansator de balet Carol si de sora sa Dannii.

Minogue a fost 'imbratisata" de catre public inca de pe vremea in care aparea in serialul 'Neighbours", care a fost difuzat in anii '80.

Acesta nu este singurul premiu primit de cantareata. In luna mai Minogue a primit Ordinul de Cavaler al Artelor si Literelor, din partea guvernului francez, pentru ca a contribuit la imbogatirea culturii franceze, potrivit independent.co.uk.