O companie teatrala din Dublin, Irlanda spera sa dea lovitura cu varianta dansata si cantata a vietii Victoriei Beckham si a sotului ei, fotbalistul David Beckham.

"MacBecks" va fi o comedie nebuna, combinand detalii ale vietilor picante ale celor doua vedete cu parti din piesele clasice ale lui William Shakespeare.

"Suntem foarte incantati de scenariu. Are parti imprumutate din Macbeth, Regele Lear si Romeo si Julieta", a declarat Ronan Smith, regizorul companiei irlandeze "Long Road Productions".

Surse din interiorul proiectului sustin ca Posh va fi intruchipata scenic sub forma unei ambitioase Lady Macbeth iar sotul ei David isi va sacrifica pentru ea intreaga cariera.

Si alte personaje celebre din viata reala vor aparea in spectacol. Unul dintre ei este Sir Alex Ferguson, managerul echipe Manchester United, la care a activat Beckham. Si Rebecca Loos, fosta asistenta a lui David despre care se banuieste ca a avut o relatie mai mult decat profesionala cu fotbalistul, va aparea in musicalul irlandez.

Premiera musicalului "MacBecks" este programata pentru ianuarie 2009.