A tinut cu tot dinadinsul sa aiba un fiu si a reusit. O femeie din India, Omkari Panwar, in varsta de 70 de ani a nascut prin cezariana, cu o luna inainte de termen, doi gemeni: un baiat si o fetita, scriu publicatiile Scotsman si Daily Mail in editiile electronice.

In familie erau doua fete si cinci nepoti, dar femeia a facut fertilizare in vitro pentru ca isi dorea si un baiat si, mai ales, familia avea nevoie de un mostenitor.

Sotul sau, in varsta de 77 de ani a facut tot posibilul ca sa-i indeplineasca dorinta: a renuntat la ferma sa, si-a vandut animalele, a imprumutat bani, si-a ipotecat pamantul pentru a putea plati tratamentul.

Gemenii, care au avut la nastere mai putin de un kilogram fiecare sunt sanatosi si pot supravietui, spun medicii.

Omkari spune ca nu inseamna nimic pentru ea ca este cea mai batrana mama din lume. “Vreau doar sa-mi vad bebelusii si sa am grija de ei, cat mai sunt in stare”, a adaugat ea.

Charan Singh Panwar, tatal copiilor, a declarat ca nasterea lor l-a costat o avere, dar ca efortul a meritat. “Acum pot sa mor ca un barbat fericit si un tata mandru”, a adaugat acesta.

Recordul de cea mai batrana mama din lume a fost detinut pana acum de romanca Adriana Iliescu. Ea a nascut o fetita in 2005, la varsta de 66 de ani.