Reprezentantul artistei a anuntat ca relatia dintre Drew si Justin s-a incheiat. Despartirea este surprinzatoare, cei doi actori aratindu-si afectiunea in public de cite ori au avut ocazia.

“Vreau doar sa confirm ca da, cei doi s-au despartit”, a declarat reprezentantul lui Drew, Carrie Gordon, pentru Associated Press. Ea a adaugat ca Drew si Justin vor ramine prieteni fara sa dea insa alte detalii.

Drew Barrymore si Justin Long vor filma impreuna pentru pelicula "He's Just Not That Into You", a carei lansare este programata in februarie 2009.

Cei doi au avut o relatie foarte apropiata. Ei s-au cunoscut anul trecut si de atunci au fost nedespartiti la orice aparitie publica. Justin a aparut alaturi de Drew in februarie, la New York, la petrecerea Madonnei pentru fundatia “Raising Malawi”. Actorul a stat in public si atunci cind Drew Barrymore a fost invitata la Oprah.

“Este cea mai miloasa persoana pe care am cunoscut-o”, declara Long despre Drew, inainte de despartire.

Si Drew avea cuvinte de lauda despre relatia ei cu Justin. “Relatia noastra e minunata. E sanatoasa, productiva si ne ajuta pe amindoi. E o relatie plina de umor si de distractie”, sustinea Drew Barrymore.

Drew Barrymore a devenit celebra dupa rolul din filmul lui Spielberg, “E.T.”. Actrita a mai avut roluri importante in “Dragoste in ofsaid” sau “Mereu la prima intilnire”. Justin Long este cunoscut datorita personajului “tipul Mac” din reclamele pentru Apple Computers. Long a jucat si in filme ca "Accepted" sau "Dodgeball".