Actrita, care a fost devastata cand fostul sau logodnic, Heath Ledger, a fost gasit mort in apartamentul sau in luna ianuarie, din cauza unui supradoze accidentale de medicamente, vrea sa faca un film in memoria lui Ledger, pentru ca fiica lor, Matilde, sa stie cum era tatal sau in realitate.

Williams doreste ca toti prietenii actorului si cunoscutii lui sa spuna povesti, care au legatura cu Heath, astfel incat Matilde va reusi sa isi cunoasca tatal prin ochii acestora.

"Este foarte important pentru Michelle sa faca acest lucru. I se rupe inima cand se gandeste ca Matilda era atat de tanara cand Heath a murit si nu a putut sa pastreze amintiri cu el." a declarat o sursa, potrivit chinadaily.com.cn.

"Vrea sa ii pastreze spiritul viu prin ceva ce Matilda poate pretui toata viata." a completat sursa.

In primul interviu acordat dupa moartea lui Ledger, Michelle a declarat ca Matilde este singura care o poate ajuta sa treaca peste tragedie.

Michelle Williams si Heath Ledger, s-au intalnit in timp ce filmau "Brokeback Mountain", in anul 2004 si au avut impreuna o fetita, Matilde, care s-a nascut in 2005, din nefericire cei doi s-au despartit in septembrie 2007.

La cateva luni dupa ce actorul a fost gasit mort in apartamentul sau, numele sau a fost din nou in atentia presei, in apropierea lansari filmului "The Dark Knight", film care i-ar putea aduce lui Heath Ledger un Oscar post-mortem.

"Nu pot sa vorbesc decat la superlativ despre Ledger. Este furios, nebun, aprins, genial in rolul lui Joker. Este tipic pentru el sa se dedice total filmului in care joaca oricat de diversa este gama rolurilor, de la "Brokeback Mountain" la "I'm Not There,", a declarat Pete Travers, criticul de film al revistei "Rolling Stone", care a acordat peliculei 3,5 stele din patru posibile si a facut recomandari stralucitoare.

"Nu face nimic din vanitate sau din dorinta de a fi placut. Daca se va pune problema sa primeasca primul Oscar post-mortem dupa Peter Finch care a castigat cu rolul din "Reteaua" in 1976, contati pe mine", a continuat acesta.