Actrita Angelina Jolie a nascut, sambata seara la Nisa, doi gemeni, o fetita si un baiat, au confirmat, in aceasta dimineata, surse medicale citate de AFP. Potrivit cotidianului local Nice-Matin, citat de AFP, cei doi gemeni, Knox Léon si Vivienne Marcheline, se simt bine, ca si mama lor.

Angelina Jolie si Brad Pitt s-au mutat in Franta, pe Coasta de Azur, inca din luna aprilie, actrita dorind sa nasca in Franta cei doi gemeni in semn de omagiu pentru mama ei, care se nascuse in Franta si care a murit de cancer la inceputul anului trecut.

Angelina Jolie a ales sa nasca la Maternitatea Santa Maria a spitalului Lenval. Spitalul este o bijuterie ultramoderna, cu vedere spre mare si este specializat in pediatrie. Clinica poarta numele baronului de Lenval care in 1884 a donat o parte din averea sa pentru infiintarea stabilimentului medical.

Cei doi gemeni nascuti aseara duc la 6 numarul copiilor cuplului Angelina Jolie (33 de ani) - Brad Pitt (44 de ani). Cei doi mai au o fiica naturala, Silouh (2 ani), si inca trei copii adoptati: Maddox, de origine cambodgiana, in varsta de 6 ani, Pax, nascut in Vietnam, care are 3 ani si Zahara, de 3 ani, de origine etiopiana.

Primele poze ale micutilor vor valora, probabil, de la un milion de dolari in sus.