Interpreta personajului Brenda se alatura fostelor colege Tori Spelling si Jennie Garth care acceptasera deja propunerea producatorilor noului serial.

Producatorii au dezvaluit cum isi va face intrarea in serial personajul interpretat de Shannen Doherty. Brenda Walsh se intoarce in Beverly Hills dupa o cariera de succes in teatru, invitata de liceul unde a absolvit sa regizeze un musical pentru sfarsitul de an scolar.

Desi nu s-au inteles foarte bine in trecut, Tori Spelling s-a bucurat cand a auzit ca o va reintalni pe platouri pe fosta sa colega. "Va fi minunat. Fanii asteptau acest lucru de foarte mult timp. Ea e o parte importanta a serialului. Orice membru din seria originala reprezinta ceva imens pentru fani. Ea este de la inceput. Ea e 90210. Shannen si Jason Priestley erau familia Walsh", a declarat fiica lui Aaron Spelling, producatorul seriei originale "Beverly Hills 90210".

Tori spune ca, daca ar mai fi trait, tatal ei ar fi sustinut continuarea serialului. "Ar fi fost foarte mandru. El a intentionat chiar sa faca un 90210 Generatia Urmatoare. Ar fi fost implicat cu totul in noul serial", a declarat Tori pentru "US Magazine".

Noua serie "Beverly Hills 90210" va avea premiera in toamna in Statele Unite.