Michelle Obama, posibila viitoare prima doamna a Statelor Unite si Carla Bruni-Sarkozy, sotia presedintelui Frantei, au fost incluse in lista pe 2008 a celor mai bine imbracate celebritati din lume, realizata de publicatia Vanity Fair, anunta Mediafax.

Editorii prestigioasei reviste Vanity Fair au laudat eleganta lui Michelle Obama, sotia candidatului la Casa Alba, Barack Obama, numind-o "comandantul nostru in rochie de seara". Nu este pentru prima data cand Michelle Obama este laudata pentru gustul ei in materie de moda, insa editorul Amy Fine Collins spune ca includerea ei intr-o lista dominata de obicei de vedete de la Hollywood este un gest fara precedent.

"Este un an electoral si este foarte interesant ca multe figuri politice au fost incluse pe aceasta lista", a spus aceasta. "Politica prezinta la fel de mult interes pentru oameni ca si moda", a mai spus aceasta.

Pe aceeasi lista, alaturi de Michelle Obama a mai fost inclusa prima doamna a Frantei, Carla Bruni-Sarkozy, careia Vanity Fair i-a dedicat o coperta, dar si un articol destul de amplu. In acest articol, Bruni, fost top model si cantareata, a marturisit ca se aseamana mai mult cu Jackie Kennedy in ceea ce priveste stilul, pentru ca aceasta era tanara si moderna si nu statea in umbra sotului sau asa cum a fost cazul lui Yvonne, sotia generalului Charles de Gaulle.

A 69-a lista a celor mai elegante celebritati publicata de Vanity Fair include un amestec de vedete hollywoodiene, sportivi si fete regale mai putin populare.

Pe lista se regasesc Sarah Jessica Parker, starul seriei de succes "Totul despre sex", cuplul de actori Brad Pitt si Angelina Jolie, cantaretul de rap american Kanye West, noul star James Bond, Daniel Craig, scotianca Tilda Swinton, premiata anul acesta cu Oscar pentru rolul din "Michael Clayton", regizorul american Julian Schnabel, fostul top model si designer Christy Turlington.

Alaturi de aceste vedete se afla Kate Middleton, iubita printului William, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, Kate Middleton, printul Pavlos al Greciei si printesa Mathilde a Greciei. De pe lista nu lipseste nici fotbalistul englez David Beckham.