Actorul Morgan Freeman a fost ranit intr-un accident de masina produs in statul american Tennessee, transmite CNN.

Artistul in varsta de 71 de ani se afla internat la Memphis Regional Medical Center si potrivit unui purtator de cuvant al spitalului, Freeman a suferit multiple fracturi la un brat, insa isi va reveni complet de pe urma ranilor.

"Morgan are un brat si un cot fracturate, este usor ranit la umar, insa are un moral ridicat. Va fi supus unor interventii chirurgicale in urmatoarele ore", a declarat si Donna Lee, purtatorul de cuvant al actorului.

Potrivit martorilor oculari, masina lui Freeman s-a rostogolit de mai multe ori. Actorul era constient atunci cand au sosit echipele de salvare si chiar a facut glume cu medicii.

In autovehicul se mai afla o femeie, a carei identitate nu a fost facuta publica. Nu se cunosc deocamdata informatii despre starea ei de sanatate.

Nascut pe data de 1 iunie 1937, in Memphis, Morgan Freeman a devenit una dintre cele mai respecate figuri ale cinematografiei moderne, dupa ce a interpretat roluri de exceptie in filme precum "Glory", "Amistad", "Se7en". A castigat un Oscar pentru rolul secundar din pelicula "Million Dollar Baby" (2005), el mai fiind nominalizat de trei ori pentru Premiile Academiei Americane, pentru rolurile din "Street Smart," "Driving Miss Daisy" si "The Shawshank Redemption". Cel mai nou rol jucat de Morgan Freeman a fost Lucius Fox din filmul "The Dark Knight".

Morgan Freeman in "The Shawshank Redemption"