Heath intentiona sa deschida barul "BrightSide" in New York, chiar inainte ca supradoza accidentala sa-i puna capat vietii. Tatal actorului, Kim, a donat bani pentru ca proiectul sa fie dus la bun sfarsit.

Jud Mongell, prieten si partener de afaceri al lui Heath, spune ca actorul a fost cel care a ales numele barului: "Se cheama 'BrightSide' pentru ca se afla pe partea insorita a parcului McCarren. Heath a venit cu ideea numelui si este cel care s-a ocupat de designul podelelor", spune acesta.

"Ideea era sa facem din acest bar un loc in care sa ne simtim bine. Am fi vrut sa-l facem spatiul nostru, in care sa iesim si sa ne relaxam", mai spune Mongell, conform livenews.com.

Heath a murit in ianuarie, la 28 de ani, iar barul va fi deschis in memoria acestuia. "Toata lumea este incantata de faptul ca barul lui Heath se va deschide curand. S-a implicat mult in acest proiect", sustine o sursa.

Designer-ul de interior al barului, John McCormick, a adaugat: "Heath a cerut in mod special ca aici sa fie o masa mare, la care sa poata sta alaturi de familie. A fost o placere sa lucrez pentru Heath - cel mai modest om pe care l-am cunoscut".