Dupa patru ani de convietuire impreuna, Ellen DeGeneres si Portia de Rossi au profitat de recunoasterea mariajelor dintre persoanele de acelasi sex in statul California si s-au casatorit, sambata noapte, in cadrul unei ceremonii private care a avut loc la locuinta lor din Beverly Hills.

La eveniment au participat doar 20 de persoane, cativa membrii ai familiei si prietenii apropiati. Margaret, mama actritei Portia de Rossi a venit special din Australia pentru casatoria fiicei sale. Si mama Ellenei DeGeneres a fost alaturi de fericitul cuplu.

"Ellen si Portia au pozat alaturi de mama Ellenei si de cei doi catei ai cuplului. S-au imbratisat, s-au sarutat si pareau foarte fericite. Ellen a ajutat-o pe Portia, carandu-i trena de la rochie", a declarat un martor pentru revista "US Magazine".

Amandoua au purtat creatii semnate Zac Posen. Ellen a fost imbracata in alb, purtand pantaloni, camasa si vesta, iar Portia a imbracat o rochie roz deschis, cu trena, foarte decoltata la spate. Cele doua si-au jurat dragoste vesnica si au schimbat verighetele semnate Neil Lane. Casa a fost decorata cu trandafiri roz deschis si rosii.

La scurt timp dupa ce Curtea Suprema din California a admis recunoasterea casatoriilor intre persoane de acelasi sex, Ellen a anuntat in propria emisiune TV ca va merge la altar alaturi de iubita sa, Portia de Rossi.

"Ne-am dorit foarte mult sa facem acest pas si vrem sa fie legal. Suntem foarte, foarte incantate", declara atunci Ellen DeGeneres.

Stirea a facut rapid inconjurul lumii, prietenii celor doua impartasind bucuria viitorului eveniment. Lucy Liu, colega de platou a Portiei din timpul filmarilor la serialul "Ally McBeal" declara pentru "Ok!" ca "Portia este minunata iar Ellen este super talentata". "Ma bucur pentru ele si ma bucur pentru ca au in sfarsit ocazia sa faca acest lucru", a adaugat Lucy Liu.