Hi-Q a lansat recent un serial pe Internet, intitulat “Hi-Q noi! Hi-Q Mercedes-Benz Vito”, care urmareste formatia in turneu prin tara. In serial apar toti membrii Hi-Q: Mihai, Florin, Anya si instrumentistii lor - tobosar, chitarist, basist, clapar si inginer de sunet. Episoadele arata si secvente din spectacolele lor, dar si ceea ce se intampla in spatele scenei, pregatirile pentru concerte sau intamplari din viata de zi cu zi.

Showul va fi difuzat saptamanal aicisi aici. Florin Grozea, membrul trupei, a declarat: “A fost ideea fanilor sa lansam acest serial: ei isi doreau sa afle mai multe despre activitatea noastra, in special despre ce se intampla intre concerte si aparitiile publice.”

Hi-Q a fost intemeiata de catre Florin Grozea si Mihai Sturzu in urma cu 12 ani, la Brasov. A lansat pana in prezent pe piata 7 albume si 17 videoclipuri. In primavara 2008, trupa a schimbat solista, Anya Buxai devenind noua voce a formatiei. Cel mai nou single Hi-Q se numeste “Asa-s Prietenii” si a fost lansat recent pe posturile de specialitate.

"Asa-s prietenii"