Cantareata le-a ordonat clar avocatilor sa nu-i lase pe organizatorii noii expozitii "Simply Madonna: Materials of the Girl" sa ii publice scrisorile de dragoste.

In anii' 90, Madonna i-a trimis iubitul de atunci, James Albright, 17 scrisori insotite de fotografii. Pe unele dintre ele le-a semnat "Spanky", referindu-se la inclinatia sa de a fi palmuita in timpul partidelor fierbinti, conform livenews.com.

"Cine ar vrea sa i se divulge sentimentele pe care le-a avut la un moment dat fata de o persoana? Avocatii au trimis un avertisment, iar Madonna spera ca nu va fi nevoie de mai mult", spune o sursa.

Expozitia se va deschide in luna februarie 2009 si va include cateva dintre cele mai cunoscute tinute pe care Madonna le-a purtat pe scena in ultimii 25 de ani. Printre cele 300 de tinute se numara rochia roz pe care cantareata a purtat-o in clipul "Material Girl", precum si rochia de seara din filmul "Evita".

Vor fi expuse si bustiera neagra pe care a purtat-o in clipul "Open yout heart", precum si rochia de nunta din timpul filmarilor pentru "Like a virgin".

Curatorul expozitiei, Ted Owen, spune ca aceasta este o colectie fara precedent, adresata Madonnei si carierei ei. "Reprezinta fiecare etapa a carierei sale, iar fanii Madonnei ar trebui sa fie cu adevarat incantati".

Madonna si-a inceput cel mai recent turneu, "Sticky and Sweet" in Tara Galilor, pe 23 august.

"Into the groove" (Turneul "Sticky and Sweet")