Vedetele autohtone ar trebui sa ia exemplu de la Angelina Jolie atunci cand mai au de gand sa isi lanseze papusi dupa chipul si asemanarea lor. O papusa de acest gen, a carei model a fost Angelina Jolie, a fost vanduta prin intermediul site-ului de licitatii eBay, pentru suma de aproximativ 2.500 de euro. Papusa, pictata manual, este o replica fidela a actritei de la Hollywood, scrie Daily Mail.

Pentru a defini cat mai bine trasaturile actritei, artistul Noel Cruz s-a folosit de o papusa obisnuita pe care a retusat-o folosind culori acrilice. Astfel, buzele, forma fruntii, arcuirea sprancenelor si chiar aluninitele de pe fata au fost reproduse la perfectie.

Cruz a recunoscut insa ca papusei ii lipsesc tatuajele actritei, insa pentru o suma de doar 20 de euro ar fi dispus sa le deseneze. De asemenea, el a declarat ca a fost captivat de frumusetea actritei si ca, papusa Jolie a fost o adevarata provocare pentru el.

Desi pretul este cam piperat, Cruz spune ca papusile lui, pictate manual, sunt la mare cautare. El se poate lauda cu papusi facute dupa chipul si asemanarea unor vedete precum Madonna, Daniel Craig, Orlando Bloom, Madonna, Nicole Kidman sau Johnny Depp.