Dupa ce Matt Damon a atacat-o pe Sarah Palin, un alt star hollywoodian a atacat-o dur pe guvernatoarea de Alaska, recent nominalizata de candidatul republican John McCain drept candidat pentru functia de vicepresedinte al Statelor Unite: "Nu o suport. She can suck it! Puteti sa ma citati", a fost mesajul lui Pamela Anderson, relateaza The Daily Telegraph.

Actrita, in varsta de 41 de ani, a vizitat recent Toronto, intr-o campanie de promovare a drepturilor animalelor.

E! News Weekend Canada a intrebat-o daca a vazut un articol recent postat in Newsweek, in care se vedea biroul democratei, decorat cu o pilele imensa de urs.

"Nu pot sa o suport. She can suck it!", a fost reactia fostului star din Baywatch.

Matt Damon, 'terifiat' de posibilitatea ca Palin sa ajunga presedintele SUA

Cu o zi in urma, Matt Damon s-a dezlantuit si el impotriva lui Sarah Palin, apreciind ca un eventual succes al acesteia in scrutinul electoral ar reprezenta 'un film Disney cu adevarat prost'.

Actorul se teme ca John McCain nu va reusi sa supravietuiasca mandatului de patru ani, iar guvernatorul de Alaska va deveni presedinte al Statelor Unite - 'un lucru cu adevarat infricosator'.

"Cred ca exista o sansa destul de buna ca Sarah Palin sa devina presedinte, iar acesta este un lucru cu adevarat infricosator (...) Este o alternativa terifianta", a declarat, pentru foxnews.com, Matt Damon.

La ultimele alegeri care au avut loc in Statele Unite, majoritatea starurilor hollywood-iene s-au pozitionat de partea democratilor, in conditiile in care lumea cinematografului este recunoscuta drept un fief al stangii.