Saptamana trecuta, vedetele au fost mai ocupate ca de obicei. Au facut gafe, s-au certat cu propriile funduri si au ramas insarcinate. Ca de obicei, deci, dar mai mult ca de obicei.

LUNI

Nicoleta Luciu va naste in Ungaria. In locul ei, am avea grija. Sa nu zica UDMR-ul pe urma ca e copilul lor.

Paris Hilton a declarat ca este prea ocupata ca sa fie mama. Pai sa imbine utilul cu placutul si sa-i roage pe domni sa-si scoata prezervativele, atunci.

MARTI

Petre Roman se va insura cu cantareata de manele Silvia Chifriuc. Partea buna e ca nu vor mai trebui sa-si angajeze formatie de lautari.

Jennifer Lopez isi uraste fundul. Pai, sa faca si ea ca noi toti: sa-i dea ignore pe messenger.

MIERCURI

Minodora este agasata de fostul ei nume de scena. Care Minodora? "La maxim", aia?

Restaurantul lui Robert de Niro a starnit furia celor de la Greenpeace deoarece are in meniu o specie de peste pe cale de disparitie. Este vorba de specia aceea de peste negru cu dread-uri si pistol in buzunarul interior al hainei de blana?

JOI

Diana (ex-Pops) este hartuita de administratorul blocului. Ce-i face, ii da mailuri porcoase pe sub usa?

Naomi Campbell si-a inceput munca in folosul comunitatii. Dupa parerea noastra, Naomi lucreaza oricum de zeci de ani in folosul comunitatii barbatilor de pretutindeni.

VINERI

Fetele de la Heaven au gresit nunta la care trebuiau sa cante. Veste proasta este pentru nuntasii care si-au dat seama ca au gresit formatia.

Jessica Simpson a salvat o colega de scoala de la sinucidere pe vremea cand avea doar 16 ani. Ce-o fi facut? A cantat si i-a aratat astfel ca exista si lucruri mai rele in viata decat problemele ei?

SAMBATA

Un infractor a furat televizorul din salonul de masaj al Alinei Plugaru. Probabil ca l-a vandut ca sa-si permita o sedinta de masaj.

Ashlee Simpson asteapta un baietel. Unde il asteapta, la Mc-ul de la Unirii?

DUMINICA

Gina Pistol citeste carti de psihologie pentru a se intelege pe ea insasi. Stim si noi milioane de barbati care ar vrea sa citeasca aceleasi carti pentru a o intelege pe Gina Pistol.

Beyonce a declarat ca a trecut de faza de stea pop. Acum e in faza de pitica neagra pop.