Fostul baterist al grupului punk rock Blink 182, Travis Barker, si disc jockey-ul american DJ AM au fost grav raniti sambata seara intr-un accident de avion in Carolina de Sud, soldat cu patru morti, anunta AFP.

Un purtator de cuvant al Administratiei federale aeronautice a declarat ca sase persoane se aflau la bordul unui avion Learjet 60, care s-a prabusit dupa ce a decolat din orasul Columbia. Patru persoane, dintre care doi membri ai echipajului, au fost ucisi.

"Din cate stim, cele doua persoane ranite sunt Travis Barker si DJ AM", a precizat purtatorul de cuvant, adaugand ca avionul de mici dimensiuni s-a prabusit pe o autostrada si a fost cuprins de flacari.

Casatoria dintre Travis Baker si fosta Miss USA Shanna Moakler a constituit subiectul unui reality show al postului de televiziune MTV, intitulat "Meet the Barkers". Dupa divortul din 2006, Travis Barker a avut o scurta relatie cu Paris Hilton.

DJ AM a fost logodit cu actrita si cantareata Nicole Ritchie, care a fost, alaturi de Paris Hilton, vedeta emisiunii "The Simple Life."