Actrita a pozat cu o masca a la Hannibal Lecter pentru a-i incuraja pe tinerii din SUA sa mearga la alegerile prezidentiale din 4 noiembrie. Alba a fost pozata cu parul strans neglijent in coada, fara sa fie machiata, cu lacrimile curgandu-i pe obraji si cu o masca ce-i acopera gura cu cinci cuie. Masca face trimitere la personajul Hannibal Lecter, interpretat de Anthony Hopkins in filmul "Tacerea mieilor" (1991).

Fotografia a fost publicata in cadrul campaniei "Declare Yourself", care isi propune sa ii motiveze pe tineri sa mearga la vot pe 4 noiembrie. Sloganul pozei este "Doar tu te poti reduce la tacere. Fa-i sa te auda. Inscrie-te acum la vot", arata livenews.com.

"Daca nu te duci sa votezi, ca sa contribui la schimbarea lucrurilor rele care se intampla in tara noastra, inseamna ca te pui singur in lanturi si-ti mai pui si botnita", a spus Jessica. Actrita de 27 de ani nu este singura care s-a folosit de imaginea sa publica pentru a-i convinge pe americani sa voteze.

Leonardo DiCaprio, Halle Berry, Jennifer Aniston si Ellen DeGeneres sunt printre sustinatorii campaniei. "Serios, daca vezi acest videocllip si tot nu te duci sa votezi...nici nu mai stiu ce sa zic. Stii ca trebuie sa votezi", a spus DiCaprio.