Actorul este noua imagine a liniei de genti de voiaj produsa de casa de moda franceza Louis Vuitton. Sean Connery, in varsta de 78 de ani, a fost fotografiat pe plaja, pentru campania "Core Values", in apropierea casei sale din Bahamas. Tine in mana o geanta de voiaj Louis Vuitton, iar imaginea este sustinuta de sloganul: "Exista calatorii care devin legenda. Insulele Bahamas, 10:07".

Campania, realizata de agentia Ogilvy & Mother, are ca tema calatoria vazuta ca o experienta personala, conform Mediafax. Printre celelalte celebritati care au facut parte din campania "Core Values" se numara: Andre Agassi si sotia sa Steffi Graf, actrita Catherine Deneuve, muzicianul Keith Richards, regizoarea Sofia Coppola si tatal sau, regizorul Francis Ford Coppola, si Mihail Gorbaciov, fostul lider al USSR.

Campania va debuta pe 30 octombrie. "Suntem foarte mandri ca un actor atat de talentat a acceptat sa participe la campania Louis Vuitton", a declarat Antoine Arnault, director de comunicare al Louis Vuitton.