Roisin Murphy a declarat intr-un interviu recent ca are nevoie de o perioada de relaxare inainte de a intra in studio. Acesta pare sa fie si motivul pentru care in ultimele saptamani nonconformista artista si-a facut aparitia la cele mai importante prezentari de moda in New York, Paris, Londra sau Milano.

Apreciata pentru stilul sau vestimentar inconfundabil, Roisin Murphy a ajuns sa fie considerata un adevarat “fashion icon”, declarandu-se in repetate randuri fascinata de elementele experimentale ale modei.

“Referitor la ce imbrac, nu cred ca e vorba de a soca, ci mai degraba de mister. Ideea e sa-i lasi pe oameni sa ghiceasca ce e cu tine, sa expui o imagine complexa, ceea ce nu ar inseamna neaparat ca trebuie sa fii si foarte direct. Pe mine chiar ma atrage aceasta latura mai fantezista a modei”, a marturisit artista.

Referitor la creatiile Rozalb de Mura, labelul de design care i-a oferit cu ocazia B’ESTFEST cateva tinute artistei, Roisin Murphy declara incantata ca “acestea au o anumita austeritate, o anumita frumusete si proportii complet diferite fata de majoritatea hainelor, lucruri care-mi plac in mod deosebit”.

Roisin Murphy va concerta toamna aceasta, la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe 5 noiembrie. Biletele pentru acest eveniment pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro, la pretul de 75 lei.

"Overpowered" live la Bucuresti