Mama si fratele actritei americane Jennifer Hudson, castigatoarea unui premiu Oscar, au fost gasiti impuscati mortal in casa lor din orasul Chicago, iar nepotul ei, in varsta de sapte ani, a fost dat disparut, informeaza BBC, citat de Rador.

Victimele, Darnell Donnerson (57 de ani) si Jason Hudson (29 de ani) au fost descoperite de sora mai mare a actritei, Julia Hudson, care se intorcea acasa de la serviciu. Aceasta a sunat la politie si a anuntat si disparitia fiului sau, in varsta de sapte ani, Julian King.

Politia a anuntat ca in cazul dublului asasinat exista un suspect, William Balfour, fostul sot al Juliei Hudson si tatal vitreg al micutului Julian. Balfour a fost eliberat conditionat dupa ce a stat in inchisoare sapte ani si jumatate pentru tentativa de omor. De asemenea, acesta a fost condamnat anterior pentru detinere a unui autovehicul furat.

Jenifer Hudson, in varsta de 27 de ani, a fost recompensata cu premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar, anul trecut, pentru rolul ei din filmul "Dream Girls". Hudson, celebra si pentru emisiunea "American Idol" a lansat un album muzical pe 30 septembrie si in prezent se afla intr-un turneu de promovare cu cel mai recent film al sau, "The Secret Life of Bees".

Jennifer Hudson - If this isn't love