Victoriei Beckahm i s-au oferit 12,5 milioane de euro pentru a gazdui un documentar despre mutarea sotului ei la echipa AC Milan, arata The Telegraph.

Reprezentantii echipei italiene au confirmat saptamana trecuta ca incearca sa-l convinga pe David Beckham sa semneze pentru a fi transferat de la LA Galaxy.

Acum, premierul italian Silvio Berlusconi si-ar dori ca Victoria sa prezinte un documentar despre mutarea cuplului la Milano, incluzand aici sosirea, cautarile unei locuinte adecvate si cumparaturile facute in capitala europeana a modei.

Se spera, de asemenea, ca prietenii celor doi - Tom Cruise si Katie Holmes - sa apara in emisiune. Daca Victoria va semna contractul, ar deveni cea mai bine platita prezentatoare din istoria televiziunii italiene.

Berlusconi detine cele mai mari trei posturi italiene de televiziune, iar daca acest proiect va avea succes, va fi extins pana in vara lui 2009.

"Berlusconi vrea cu disperare ca Victoria sa accepte propunerea si va face tot ce va putea pentru ca acest lucru sa se intample", a declarat o sursa.