Olga Kurylenko, noua fata din "James Bond: Quantum of Solace" a fost acuzata de catre comunisti ca si-a tradat patria-mama. Partidul comunist de la Sankt Petersburg a vazut aparitia ei in film drept un fel de "culcat cu Vestul".

In "Quantum of Solace", ucraineanca Olga Kurylenko, 28 de ani, joaca rolul unui agent rus-bolivian care se indragosteste de Bond. Partidul comunist de la Sankt Petersburg ia insa filmul foarte in serios, acuzand-o pe actrita ca l-a ajutat pe "omul care incearca de zeci de ani sa distruga URSS-ul, sub indrumarile lui Thatcher si Reagan".

"Uniunea Sovietica te-a educat si te-a inconjurat cu afectiune, dar nimeni nu s-ar fi gandit vreodata ca vei comite acest act de tradare intelectuala si morala", se afirma pe site-ul partidului, conform The Telegraph.

"Toata lumea stie ca CIA finanteaza filmele James Bond pentru a realiza o manipulare psihologica impotriva noastra. Aceasta ucraineanca se culca cu Bond, iar asta inseamna ca Ucraina se culca cu Vestul", a afirmat presedintele partidului, Sergei Malinkovich.

Kurylenko a crescut in Berdyansk, un oras-port cu deschidere la Marea Neagra, dar s-a mutat la Paris la varsta de 16 ani.