Cantaretul Mihai Constantinescu a fost operat pe cord deschis saptamana trecuta, la Targu-Mures. Artistul se afla acum intr-o stare foarte buna, dar nu se stie, deocamdata, cand va fi externat, conform Mediafax.

Operatia, efectuata de o echipa a Institutului de Boli Cardiovasculare si Transplant din Targu-Mures, a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, vineri. Cantaretului i-au fost inlocuite doua valve, iar operatia a fost o reusita, dupa afirmatiile medicilor.

"Starea de sanatate a domnului Mihai Constantinescu este foarte buna. Nu va pot spune in cat timp va parasi unitatea noastra. Evolueaza foarte bine, pana spre sfarsitul saptamanii decidem cat il mai tinem, in functie de starea sa de sanatate", a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Institutului de Boli Cardiovasculare si Transplant din Targu-Mures, Lavinia Cosma.

Mihai Constatinescu, nascut pe 4 ianuarie 1946, a devenit cunoscut noii generatii mai ales dupa lansarea piesei "Iubiti si cainii vagabonzi", in 1999. Printre alte melodii cunoscute se mai numara "O lume minunata" sau "Vitezomanul Gica".

In 1970 a lansat primul album, "Fluturele", caruia i-au urmat alte 13. Ultimul material, "Samba, samba", a fost lansat in anul 2000.