Pe toata perioada campaniei electorale, designerul Alexandru Ciucu va sta cu ochii pe politicieni, analizandu-le, saptamanal, tinutele in care acestia se vor afisa.

Saptamana aceasta, Ciucu a observat cu atentie vestimentatia a trei oameni politici: Ludovic Orban (PNL), Cristian Diaconescu (PSD) si Vasile Blaga (PD-L).

Ce mai au acestia de invatat pentru a avea o aparitie impecabila, precum si ce accesorii ii avantajeaza in prezent, afla in continuare.

Ludovic Orban
Foto: PR Factory
1. Ludovic Orban – candidat din partea PNL la Colegiul nr 3, Bucuresti, pentru Camera Deputatilor.

Este un politician care ar trebui sa-si puna mai bine in valoare fizicul, alegand costume pe masura dumnealui. Poarta de cele mai multe ori sacouri care sunt cu cel putin o masura mai mari.

Asorteaza bine culorile, dar cravata ar trebui sa formeze o cuta sub nod. Altfel nodul este ferm si apreciez ca de cele mai multe ori are la rever o insigna care ii confirma apartenenta la un anume partid.

Cristian Diaconescu
Foto: PR Factory
2. Cristian Diaconescu – candidat PSD la Colegiul nr 3, din Bucuresti, pentru un fotoliu in Senat

O prezenta masculina notabila in spatiul politic romanesc. Cu toate acestea cravata, in ambele imagini este prea lunga. In afaceri sau in politica varful cravatei trebuie sa ajunga maxim pana la curea.

Reverele trebuie sa fie perfect netede. Apreciez insa culoarea optimista a cravatei din imaginea din dreapta desi nu are cuta sub nod.

Vasile Blaga
Foto: PR Factory
3. Vasile Blaga, candidat PD-L la Colegiul 5 din Bucuresti, pentru Senatul Romaniei.

Este un lider politic destul de ingrijit imbracat, desi unele costume nu il avantajeaza. Poarta in multe iesiri publice costum la doua randuri cu revere cu spit. Este un model putin retro, dar care il ajuta mult avand in vedere conformatia fizica.

Nodul cravatei este bine inchegat dar nici cravata dumnealui nu are eleganta cuta care innobileaza acest accesoriu.