Cantaretul britanic Tom Jones i-a socat, miercuri, pe trecatorii londonezi, care au putut sa-l vada cersind in timp ce canta pe un trotuar, situat de-a lungul Tamisei, informeaza AFP.

Celebrul cantaret galez a oferit un spectacol inedit in fata salii de concerte Royal Festival Hall din Londra, pentru a strange fonduri in beneficiul unei asociatii de lupta impotriva cancerului, precizeaza Mediafax.

Interpretul si-a entuziasmat publicul, oamenii grabindu-se sa il fotografieze cu telefoanele mobile. Multe dintre femeile din public au interpretat alaturi de star celebra piesa "It's Not Unusual", in timpul careia Jones a cantat la o chitara acustica.

La sfarsitul acestui mini-concert, Jones i-a informat pe cei prezenti ca s-au strans 600 de euro, le-a multumit si a plecat insotit de garzile de corp.

Jones a sustinut acest spectacol in cadrul unui program de televiziune al postului BBC, intitulat "Culture Show", care include o proba in care artistii invitati la emisiune trebuie sa cerseasca pe strazi.