O finalista a concursului de frumusete Miss World in varsta de 20 de ani a ramas fara maini si picioare, in urma unei infectii urinare severe, anunta cotidianul britanic The Sun. Modelul brazilian Mariana Bridi da Costa a fost diagnosticata cu o infectie cauzata de bacteria pseudomonas aeruginosa si a fost operata imediat de catre medici dupa ce a facut o septicemie ce a blocat circulatia sangelui in membre.

Dupa declaratiile prietenului ei, Thiago Simoes, tanara a prezentat primele simptome ale bolii pe 30 decembrie, dar medicii au diagnosticat-o in mod gresit cu pietre la rinichi. Infectia s-a extins insa rapid in corp, iar dupa un nou set de analize Bridi a fost diagnosticata cu o infectie provocata de bacteria Pseudomonas aeruginos, infectie care se dovedeste in majoritatea cazurilor fatala.

Instalarea septicemiei si blocarea circulatiei sangelui in membrele superioare si inferioare i-a determinat pe medici sa i le amputeze. Potrivit tatalui ei, Agnaldo da Costa, "principala grija este acum legata de viata ei".

Mariana Bridi a ajuns de doua ori in finala concursului Miss World si a participat anul trecut in China la concursul Miss Bikini International.