Internationalul croat Dino Drpic a fost pus pe lista de transferuri de echipa sa, Dinamo Zagreb, dupa ce sotia fotbalistului, Nives Celzius, celebru model, a dezvaluit, intr-o emisiune televizata, ca a facut sex cu sotul ei chiar pe stadionul clubului din capitala croata, mai exact la centrul terenului pe care nationala Croatiei invinsese Anglia in preliminariile pentru Euro 2008, anunta Telegraph.co.uk.

Sotia lui Dino Drpic a marturisit, la o emisiune la care isi promova propria carte, "Adevarul gol-golut", ca sotul ei a aranjat ca luminile stadionului din Zagreb sa ramana aprinse special pentru ca el sa isi poata indeplini visul, acela de face dragoste cu sotia sa la centrul terenului.

Oficialii clubului Dinamo Zagreb au refuzat sa comenteze incidentul, preferand doar sa il puna pe fotbalist pe lista de transferuri.

Dino Drpic ar putea juca in viitorul apropiat in Anglia, acolo unde colegii sai de la echipa nationala, Luka Modric si Vedran Corluka, joaca deja la Tottenham Hotspur.

Cuplul Dino Drpic - Nives Celzius a devenit celebru vara trecuta, atunci cand un cuplu de britanici l-a confundat pe baietelul blond si cu parul lung al celor doi cu Madeleine McCann, fetita britanica disparuta in vara lui 2007 in Portugalia. Incidentul s-a petrecut in vara lui 2008, cand fotbalistul si sotia acestuia se aflau in vacanta in insula croata Krk.