Printul Harry, al treilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, si iubita sa Chelsy Davy s-au despartit, dupa cinci ani de relatie, relateaza presa din Regat.

Cuplul a petrecut recent o vacanta in Mauritius. Harry, in varsta de 24 de ani, si Chelsy, in varsta de 23, au petrecut, de sarbatori, noua zile impreuna, la un hotel de lux de pe insula din Oceanul Indian.

Familia regala a refuzat sa comenteze asupra informatiilor, spunand ca familia nu face comentarii in legatura cu viata privata a printului. Insa, dupa ce vestea recentei separari dintre cei doi a aparut in editia electronica a publicatiei News of the World, o sursa anonima din partea Casei Regale a confirmat despartirea si a precizat ca aceasta s-a petrecut "in termeni amiabili", dupa discutii care au durat mai multe zile.

Se pare ca initiativa i-a apartinut lui Chelsy care, potrivit apropiatilor acesteia, nu mai suporta stilul de viata exuberant al lui Harry si timpul petrecut departe de el.

Harry si Chelsy erau impreuna din 2004. In noiembrie 2007, cei au mai fost despartiti pentru scurt timp, dupa ce Harry a lipsit de la petrecerea zilei de nastere a lui Davy, pentru a asista la finala Cupei Mondiale de rugby, care a avut loc la Paris.