Jerry Seinfeld reia colaborarea cu NBC in primul sau proiect reality. Serialul "The Marriage Ref" va avea ca invitati celebritati, figuri consacrate ale comediei, precum si sportivi, care vor analiza diferite cupluri in mijlocul disputelor conjugale si le vor oferi idei pentru rezolvarea diferendelor, anunta The Live Feed.

Ben Silverman, unul dintre presedintii NBC, a povestit ca Seinfeld a gandit spectacolul ca un fel de "adaos" la sitcomul lui clasic. De-a lungul timpului, acesta a folosit nenumarate mostre de viata de cuplu pentru materialele sale de stand-up comedy. Asa cum "valetul" a inspirat "Seinfeld", anii de casatorie vor inspira noul program de divertisment.

"Unele dintre cele mai apreciate seriale de comedie din istoria televiziunii s-au invartit in jurul casniciilor", a mai spus Silverman. "Conceptul este universal, accesibil, si merge cu atat mai bine cand este analizat de cineva cu un punct de vedere demn de luat in considerare. Si, pe acest subiect, nimeni nu are un punct de vedere mai puternic decat Jerry."

"Acesta nu este un show de terapie de cuplu, ci un show de comedie", a tinut Seinfeld sa sublinieze. "Dupa noua ani de casnicie, am descoperit ca potentialul comic al subiectului este cu adevarat bogat."

Sase episoade de cate o ora au fost comandate pentru aceasta toamna, a anuntat NBC.