Cu ocazia zilei de 1 martie, HotNews.ro va dedica noile videoclipuri Bruce Springsteen (The Wrestler), Depeche Mode (Wrong), U2 (Get On Your Boots), dar si cateva cantece mai vechi, capodopere muzicale romanesti: Ploaie in luna lui Marte (Paula Seling cu Nicu Alifantis), Mii de smaralde (Daniel Iancu si Florin Chilian) si Antiprimavara (Tudor Gheorghe si Vasile Seicaru cu Tatiana Stepa).

Piesa Wrestler este un bonus track de pe albumul Working on a Dream si i-a adus lui Bruce Springsteen un premiu in cadrul Golden Globe, la sectiunea Best Original Song - Motion Picture. In luna februarie a lui 2009, muzicianul american a lansat un videoclip al acestui cantec.

Bruce Springsteen - The Wrestler

Tot in luna februarie, Depeche Mode a lansat un nou videoclip. Este vorba de Wrong, cantec inclus pe albumul Sounds Of The Universe.

Depeche Mode - Wrong

Irlandezii de la U2 vin si ei cu un cadou la inceput de primavara: noul material discografic, No Line On The Horizon, va fi lansat pe data de 2 martie, dar albumul poate fi ascultat inca de pe acum, pe pagina de myspace a trupei. Formatia a lansat si un videoclip pentru una dintre noile piese, Get On Your Boots.

U2 - Get On Your Boots

Ploaie in luna lui Marte a fost creata de Nicu Alifantis pe versurile lui Nichita Stanescu, pentru ca apoi cantecul sa fie preluat Paula Seling. HotNews.ro va ofera o varianta cantata de ambii artisti.

Paula Seling si Nicu Alifantis - Ploaie in luna lui Marte (live @ Sala Radio, 2008)

O alta capodopera muzicala, Mii de smaralde, ii apartine lui Daniel Iancu, dar a fost cantata pentru o vreme de Florin Chilian, intr-o versiune usor diferita de cea originala. In ciuda indemnelor publicului, care cere intotdeauna aceasta piesa la concerte, Chilian a renuntat sa o mai cante in urma cu cativa ani. "Omul cu termopanele" a explicat in dese randuri ca decizia aceasta a fost luata din respect pentru Daniel Iancu, care a inceput sa cante si el Mii de smaralde in concerte.

Florin Chilian - Mii de smaralde (live)

Daniel Iancu - Mii de smaralde (live @ festivalul Om Bun)

Cu ocazia inceperii unui nou anotimp, HotNews.ro va ofera si Antiprimavara, pe versuri de Adrian Paunescu, dar in doua interpretari complet diferite: Vasile Seicaru si Tudor Gheorghe.

Tudor Gheorghe - Antiprimavara

Vasile Seicaru si Tatiana Stepa - Antiprimavara (live @ Folk You 2007)