Titus Flueras (35 de ani), violonist si profesor de vioara la Academia de Muzica "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca, a cistigat concursul organizat de Youtube pentru propria orchestra simfonica. "Ieri (luni, 2 martie - n. red.) am aflat ca am cistigat unul dintre cele 31 de posturi de violonisti. Pe 15 aprilie, Orchestra simfonica a Youtube va organiza un concert la New York, la Carnegie Hall", a declarat Titus Flueras pentru HotNews.ro.

Titus Flueras este lector universitar doctor la Academia de Muzica "Gheorghe Dima" si a sustinut numeroase concerte ca solist filarmonicilor din Cluj, Oradea, Arad si Satu-Mare.

"Am aplicat pentru postul de violonist in decembrie 2008, iar luni am aflat ca am cistigat. Eu am un cont pe Youtube din 2007, si asa am aflat de acest concurs", a declarat muzicianul clujean.

Cit despre ceilalti 80 de noi colegi selectati pentru orchestra simfonica a Youtube, Titus Flueras spune ca "par muzicieni buni, profesionisti". "Ramine de vazut cum se poate rezolva logistic toata deplasarea la New York, pentru concertul din 15 aprilie. Sper sa fie o ocazie buna pentru mine si ceilalti cistigatori", conchide singurul roman selectat in Youtube Symphony Orchestra.

"Proba" virtuala sustinuta de Titus Flueras in concursul Youtube: