Filmul "O viata minunata", regizat de argentinianul Alejandro Chomski, care ii are in distributie pe Stefan Banica Jr. si Andreea Marin Banica, va rula in cinematografele din Romania din 6 martie, informeaza Mediafax.

"O viata minunata" este o productie a companiei New Films International, in distributie fiind inclusi, alaturi de Stefan Banica Jr. si Andreea Marin Banica, Angela Sarafyan, Jesse Garcia, Bai Ling, Debi Mazar, Dana Delany si Rena Owen.

Filmul este povestea a doi tineri care vor sa scape de trecuturile lor pline de abuzuri, incercand impreuna sa isi gaseasca linistea prin dragoste.

Andreea Marin Banica, a declarat ca nu isi doreste ca in presa sa apara titluri in care este numita "actrita", deoarece nu se considera una, si a vorbit despre filmarile la "O viata minunata" in calitate de jurnalist. "Ca jurnalist, ca si corespondent la premiile Oscar, care stia ceva despre dedesubturile acestei lumi, am avut ocazia sa vad totul in alta lumina. Pentru mine, ca jurnalist, este o experienta unica. Cand iei interviu unui actor, te bazezi pe documentare, dar cand ai o experienta de acest fel, intrebarile pe care le pui sunt mai profunde", a spus Andreea Marin Banica, care a mai precizat ca bunul simt o impiedica sa se considere actrita.

"Eu eram insarcinata in luna a treia si a fost o experienta haioasa. Este o amintire placuta", a mai spus vedeta de televiziune, care inca nu este decisa in ceea ce priveste o viitoare cariera cinematografica. "Poate fi un prim pas sau poate fi o experienta unica", a precizat Andreea Marin Banica.