Actorul american Robin Williams a fost internat de urgenta intr-un spital din Miami (Florida) din cauza unor probleme cardiace, sustine publicatia Miami Herald.

Williams a fost nevoit sa-si anuleze cele patru spectacole pe care trebuia sa le sustina in aceste zile in Florida.

Actorul, in varsta de 57 de ani, se afla incepand din septembrie, intr-un turneu intitulat ''Weapons of Self Destruction'', un one-man show.

Pe pagina electronica a turneului, reprezentantii lui Williams sustin ca actorul "a avut probleme cu respiratia" si ca in prezent "este examinat de doctori care au recomandat o saptamana de odihna".

Williams isi va relua spectacolele la 11 martie.

Robin Williamseste unul dintre cei mai apreciati comedianti si actori americani, fiind castigator al premiilor Oscar (pentru rolul din Good Will Hunting), Golden Globe si Grammy. Printre rolurile interpretate se numara cele din filmele "Moscow on the Hudson", "Good Morning, Vietnam", "Dead Poets Society", "Hook", "The Fisher King", "Mrs. Doubtfire" sau "One Hour Photo".

UPDATE Robin Williams va fi supus unei operatii de inlocuire a valvei aortice, au anuntat reprezentantii actorului. Acestia nu au dat publicitatii data si locul interventiei chirurgicale.