Nu mai putin de un milion de oameni s-au inregistrat, in doar 3 zile, pentru a cumpara bilete la cele 10 concerte de retragere pe care Michael Jackson urmeaza sa le sustina la Londra in luna iulie, anunta Contactmusic.com.

In varsta de 50 de ani, cel supranumit "Regele Muzicii Pop" a anuntat joi seara ca va sustine ultimele zece concerte din cariera sa in aceasta vara, la Londra, primul concert fiind programat pe data de 8 iulie. Concertele vor gazduite de 02 Arena din Londra.

Managerul lui Michael Jackson starul revine pe scena pentru ca ii este dor sa cante in fata fanilor sai, dar si pentru a spulbera speculatiile legate de starea sa de sanatate: "A decis sa revina pentru a pune capat speculatiilor. Se simte bine si nu ar putea fi intr-o forma mai bune. A lipsit tot acest timp deoarece a decis sa isi dedice viata copiilor sai", a explica managerul starului.

Speculatiile privind starea grava de sanatate a lui Michael Jackson s-au tinut lant in ultimul timp. Cotidianul National Enquierer scris, recent, citand surse din anturajul vedetei pop, ca Michael Jackson ar mai avea doar cateva luni de trait.

National Enquierer scria, in urma cu doar doua saptamani, ca Michael Jackson ar sta mai mult in scaunul cu rotile, ar pierde in greutate in fiecare zi si ar suferi de o bacterie care ii provoaca rani pe piele.