Mihaela Radulescu sustine ca este amenintata de fostul ei sot Elan Schwartzenberg, ca ii e frica de el si cere sprijinul Protectiei Copilului, Ministerului Internelor si opiniei publice, potrivit unei scrisori trimisa presei de vedeta de televiziune si citata de Evenimentul Zilei.

"Am sentimentul ca traiesc viata altei femei in acest moment. Am fugit de un sot care ma insela si care incepuse sa traiasca cum traiesc mai toti milionarii cu bani facuti peste noapte - smechereste, in orgii sexuale si financiare", scrie Mihaela Radulescu.

"Ma aflu in umilitoarea situatie de a ma folosi de calitatea de persoana publica pentru a-mi

Ma astept ca dintr-o clipa in alta sa fiu legata de maini si de picioare si sa mi se insceneze orice. Ma astept la orice minciuna publica si la orice noua umilinta. Ma astept sa-i faca rau chiar si copilului nostru, tocmai pentru a-si demonstra nemernicia si pentru a obtine custodia copilului.

Mihaela Radulescu

apara copilul de mizeriile unei lumi inraite si gata oricand sa atace o femeie cu un copil in brate, fara sa mai judece, fara sa stie exact de ce, ci doar pentru ca asa a vazut ca fac si altii", acuza ea.

Mihaela Radulescu il acuza pe Elan - "un milionar din Romania" - ca este una dintre persoanele care ataca cel mai dur "aceasta mama cu copilul in brate": "Daca era un BARBAT din Romania, poate ca se aseza intre noi si lume si era scutul solid care i-ar fi aparat familia de relele lumii, chiar si dupa divort. Dar undeva pe drumul scarbos al orgoliilor si intereselor, acest milionar a ales sa-si otevizeze familia, sa o taraie pe mama copilului lor prin ziare de par, s-o improaste cu tot noroiul si puroiul unei lumi urate, iar ea nu se mai poate apara".

Acuzand comportamentul de care a avut parte din partea presei tabloid, Mihaela Radulescu spune ca "milionarii sfideaza legile, bunul-simt, cumpara pe oricine, platesc martori sa spuna ce vor ei, inventeaza situatii din care doar ei au de castigat, isi cumpara si copiii la nevoie".

"Ma aflu in situatia disperata de a fi amenintata in nenumarate moduri. Mi-e frica de puterea fostului meu sot, asa incat, lasand deoparte orice orgoliu, cer ajutorul opiniei publice, al organelor abilitate sa se autosesizeze, inclusiv Autoritatii pentru Protectia Copilului. Tot ce apare pe primele pagini ale ziarelor de scandal, numai din ticalosia unui om care ar avea enorm de multi bani de pierdut, imi afecteaza emotional copilul. Milionarul plateste cu bani multi pe oricine, are scoala asta pentru ca a castigat in Romania cateva procese in care era inculpat, numai prin abilitati deosebite in a incalca legile Romaniei", potrivit scrisorii citate.

"O sa-ti pun droguri in poseta ca sa te aresteze politia"

Mihaela Radulescu afirma ca fostul sau sot "si-a pierdut calitatile de om, de tata, dar mai ales pe aceea de barbat": "Imaginati-va un om beat care suna noaptea la politie si spune: 'Sunt Elan Schwartzenberg. In locuinta mea a intrat fraudulos Mihaela Radulescu si vreau sa veniti s-o dati afara'. Ce fel de barbat face asta, domnilor? Cate femei de milionar au trait acest cosmar, doamnelor? Cate dintre voi, mamelor, ati auzit fraza asta, ca un pumnal in inima - 'O sa-ti iau copilul numai asa, de-al naibii, ca sa-ti bagi mintile in cap ?!'.... Sau - 'O sa-ti pun droguri in poseta ca sa te aresteze politia !?'. Sau: 'Daca vreau, te desfiintez oricand, demonstrez ca esti ce vreau eu'...."

Ea cere Ministerului Internelor sa pastreze inregistrarea apelului telefonic "pe care fostul meu sot incearca sa-l sustraga, tocmai pentru ca e dovada de netagaduit ca era in stare de ebrietate in acea seara si ma dadea afara din casa unde locuiesc legal, cu copilul meu".

Vedeta sustine ca un echipaj de politie a venit pana la poarta casei din Izvorani, comuna Ciolpani. "As dori sa-i chem public ca martori la procesul pe care-l voi intenta sotului meu. De atunci pana astazi, sotul i-a cautat si a incercat sa le ofere spaga pentru a le cumpara tacerea si opinia".

Elan Schwartzenberg - pusculita pentru banii unor grei politicieni

Continuand seria acuzatiilor, Mihaela Radulescu afirma ca milionarii "au transformat Romania in terenul lor de joaca, unde jocul lor preferat e Monopoly".

"Il veti regasi (pe Elan Schwartzenberg, n.r.) bine ascuns, deci trebuie sa cautati bine, in toate campaniile electorale, cand de-o parte, cand de cealalta, il veti regasi in off-shore-uri indepartate. In terenuri dintre cele mai disputate si chiar drept pusculita pentru banii unor grei politicieni din tara asta fara stapan".

Ea sustine ca Elan si-a instrainat averea si, in prezent, nu mai detine nimic pe numele lui: "Am toate drepturile legale de a obtine jumatate din tot ce detine, numai ca, nici o surpriza, milionarul azi e sarac, exact ca politicienii".

"Nu mai detine aproape nimic, nu pentru ca ar fi dat faliment, ci pentru ca a avut perversitatea de a trece mai tot pe numele angajatilor, fratelui, prietenilor buni... Familia, pentru care vrea sa lupte in instanta si impotriva careia foloseste cele mai ticaloase arme si minciuni, nu are nimic. Pe numele meu nu a exista nimic, niciodata. Si am trait impreuna 10 ani", declara Mihaela Radulescu.

"PACEA-I MAI IMPORTANTA DECAT DREPTATEA.... Si vreau pacea copilului meu. Daca mai exista in lumea asta gri o dreptate imaculata, care sa se refere strict la copiii nostri, va rog sa o sustineti si voi, mamele care ati trait acelasi cosmar, voi, cei care influentati opinia publica si voi, cei care reprezentati legea in Romania. O spun pentru ultima oara – nu vreau nimic de la sotul meu decat ceea ce mi se cuvine legal. Si mai vreau pacea copilului meu. Oare se mai poate obtine ?", se arata in incheierea scrisorii, semnata "Mihaela Radulescu, Mama lui Ayan"