Celebrul actor Joaquin Phoenix, care a renuntat recent la filme pentru a canta rap, a incercat sa bata un spectator care participa la concertul pe care il sustinea intr-un club de noapte din Miami, dupa ce acesta l-a sicanat tot timpul, relateaza The Sun, in editia electronica.

Phoenix, in varsta de 34 de ani, a sarit de pe scena si l-a dobarat la pamant pe galagiosul spectator.

Furios, Joaquin, care parea mai coerent decat in ultima perioada, a strigat: "We have a f***ing b**** in the audience!".

Dupa ce i-a spus spectatorului turbulent "Eu am un milion de dolari in banca! Tu ai ceva?", Joaquin a sarit in multime incercand sa-l bata.

Starul din Walk The Line, care a avut probleme serioase cu alcoolul in trecut, a socat lumea filmului dupa ce a anuntat in octombrie 2008 ca nu va mai juca in filme, pentru a se dedica muzicii rap.

Dar debutul pe scena din Las Vegas, in ianuarie, s-a dovedit dezastruos, Joaquin Phoenix cazand de pe scena dupa ce a cantat doar trei melodii.

In prezent, Joaquin Phoenix - cu o barba mare si ochelari de soare - este de nerecunoscut pentru cei care l-au admirat in Walk The Line, Gladiatorul, 8 MM sau Quills.

Debutul dezastruos al actorului in lumea muzicii rap