Mihaela Radulescu este cercetata de politisti pentru furt calificat, dupa ce Politia s-a autosesizat in legatura cu incidentul care avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, in care au fost implicati angajati ai cotidianului "Libertatea", informeaza Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat pentru Mediafax, ca politistii Sectiei 26 Politie s-au autosesizat, marti, in cazul Mihaelei Radulescu, fiind informat Parchetul Judecatoriei sectorului 4 pentru inregistrarea dosarului cu numar unic.

Ciocan a precizat ca Mihaela Radulescu este cercetata pentru furt calificat, dupa ce a luat un rucsac si alte bunuri din masina cotidianului "Libertatea". Acesta a mai adaugat ca atat ea, cat si cei doi angajati ai cotidianului "Libertatea" urmeaza sa fie audiati de politisti in acest caz.

De asemenea, politistii continua cercetarile si in cazul plangerii facute de Mihaela Radulescu, la Sectia 26 Politie, impotriva fotoreporterului si soferului de la cotidianul "Libertatea", pe care ii acuza ca au hartuit-o.

Vineri, in jurul orei 21.50, a fost sesizata Politia in legatura cu faptul ca Mihaela Radulescu a fost implicata intr-un conflict cu angajati ai cotidianului "Libertatea", in parcarea Rin Grand Hotel. In timpul scandalului, pentru ca fotoreporterul a continuat sa ii faca fotografii, Mihaela Radulescu a luat din masina ziarului "Libertatea" un rucsac in care erau aparatul de fotografiat si alte bunuri. Totodata, soferului i-a luat cheile masinii, o legitimatie si cartela de acces in parcarea hotelului. Dupa venirea politiei, Mihaela Radulescu le-a inapoiat obiectele si documentele luate din masina.

Fostul sot al Mihaelei Radulescu cere custodia copilului

Elan Schwartzenberg, fostul sot al vedetei de televiziune Mihaela Radulescu, a depus o cerere, denumita "incredintare minor", la Judecatoria sectorului 1 din Capitala pentru a-i fi incredintat copilul, printr-o procedura care se judeca de urgenta, primul termen al procesului fiind in 24 martie, potrivit Mediafax.

Concret, in dosarul 6274/299/2009, care are termen in 24 martie la completul 2 al Judecatoriei sectorului 1, prin Ordonanta presedentiala, Schwartzenberg vrea ca fiul sau - incredintat inital, dupa divort, de instanta mamei - sa-i fie incredintat lui. Intr-o astfel de actiune nu este obligatorie citarea partii adverse.