HotNews.ro va ofera un nou cantec semnat Popas Band, un remix al piesei Sarut de jar. La inceputul lunii martie, Popas Band si-a lansat primul album, intitulat Flickering Hostile.

Pe 1 martie, in Hard Rock Cafe, Popas Band si-a lansat primul album. Flickering Hostile cuprinde stiluri diferite, de la funk la pop-rock, iar inregistrarea lui s-a facut in regim de "live", fara sunete generate de computer.

"Am ales sa facem un album care sa sune destul de vechi ca si sound, pentru ca eu sunt de parere ca ne indepartam de esenta", spune Marius Popa. "Cantam electronic inainte sa invatam sa cantam bine, cu instrumente adevarate, cu afectiune, si asta este un pacat! Muzica a fost conceputa sa hraneasca spiritul! Evoluam, luptam, murim si nu observam ca spiritul ne-a intrat la apa! Eu ma opresc din evolutia mea catre nimic aici! Mai am de simtit!".

Piesele sunt compuse integral, muzica si text, de catre Marius Popa (Foisorul de foc, Latin Expres, Spin, Jukebox). Sarut de jar a fost creata in perioada in care Marius Popa facea parte din formatia Spin.

Albumul Flickering Hostile poate fi ascultat aici.

Popas Band feat. 28 Degrees - Sarut de jar