Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a declarat miercuri ca, in ciuda reusitei operatiei de transplant hepatic la care a fost supus Cristi Minculescu, problemele de sanatate ale solistului Iris nu sunt in totalitate rezolvate, el avand chisturi si pe rinichi, informeaza Mediafax.

"Situatia lui Cristi este departe de a fi rezolvata. Am inteles ca el ar avea aceleasi probleme si cu rinichii si, peste un timp, ar putea urma o alta operatie", a declarat Bittman, intr-o conferinta prilejuita de lansarea unui album. "Nu stiu daca va fi nevoie de transplant sau nu", a adaugat cantaretul.

Holograf, care pe 31 martie va sustine, la Sala Polivalenta din Bucuresti, un concert de promovare a albumului nou lansat, va interpreta pe scena si o piesa a trupei Iris. "Vom canta o piesa Iris in concertul nostru, in cinstea reusitei operatiei lui Cristi - ca un gand bun pe care noi vrem sa-l transmitem", a mai spus Bittman.

Cristi Minculescu, care sufera de o boala ereditara ce se caracterizeaza prin aparitia in ficat si rinichi a unor chisturi, a fost supus, marti, unui transplant hepatic, la o clinica din Germania. Interventia a inceput dimineata si s-a incheiat dupa zece ore, medicii fiind surprinsi de structura particulara a ficatului acestuia, care avea aproape 20 de kilograme si multe chisturi.