Solistul trupei Iris, Cristi Minculescu, va fi supus altor doua operatii, in zilele urmatoare, din cauza marimii diferite dintre ficatul extirpat si grefa de la sotia sa, au anuntat reprezentantii Spitalului Universitar Regensburg, citati de Mediafax.

Medicii clinicii din Germania au precizat, intr-un comunicat de presa, ca transplantul de ficat in cazul lui Cristi Minculescu a decurs potrivit planului si atat el, cat si sotia sa, Rodica, se simt bine in urma interventiilor chirurgicale.

Portiunea de ficat care i-a fost transplantata lui Cristi Minculescu functioneaza bine. Operatia in cazul sotiei sale a durat cinci ore, iar cea a lui Cristi Minculescu, cinci ore si jumatate, au mai spus reprezentantii Spitalului Universitar Regensburg.

Daca recuperarea decurge conform planului, sotia lui Cristi Minculescu ar putea fi externata intr-o saptamana sau doua. Mai multe informatii in privinta evolutiei starii de sanatate a lui Cristi Minculescu vor fi comunicate de reprezentantii Spitalului Universitar Regensburg la conferinta de presa de vineri.