HotNews.ro va ofera un fragment video din cadrul lansarii albumului de debut al Alinei Manole. Piesa Iubit de mi-ai fi fost face parte din discul Luna Patrata, lansat pe 28 martie, la teatrul Ion Creanga din Capitala.

Alina Manole a debutat in urma cu 10 ani, cand a iesit castigatoare la Festivalul National de Muzica Folk "Om Bun”. Este cunoscuta publicului de folk si jazz atat din perspectiva concertistica (peste 60 de concerte desfasurate in ultimii 2 ani in Bucuresti si in tara) cat si ca urmare a posturii de realizator al unei emisiuni de muzica folk.

Luna Patrata este un album de folk-jazz care vorbeste despre indragostiti teribili care impart luna, despre amante-inger si iubiri neconventionale, despre prieteni vizibili sau interzisi, intr-o maniera ce poarta marca originalitatii artistei in spatiul muzical actual.

Alina Manole se poate mandri cu premii la mai multe evenimente folk: premiul “Anda Calugareanu”, Festivalul National de Muzica Folk “Om Bun” (1998), trofeul “Om bun”, Festivalul National de Muzica Folk “Om Bun” (1999), premiul I festivalul “Toamna castanilor” Ploiesti (2003), locul II in cadrul Festivalului de Muzica Tanara Prometevs, Sf. Gheorghe, Delta Dunarii (2006).

Vezi aici site-ul artistei si blogul personal.