The Killers intentioneaza sa inregistreze un nou album, care va cuprinde doar coveruri dupa piesele lor preferate, informeaza Emagic. Albumul se preconizeaza a fi lansat dupa incheierea turneului de promovare al actualului LP, Day And Age.

Membrii The Killers s-au aratat entuziasmati de noul proiect, fiind convinsi ca reprezinta un pas benefic pentru trupa: "va fi o experienta foarte placuta pentru noi, dar si o buna ocazie sa mai invatam din felul in care cantecele altor artisti sunt scrise si structurate”, a declarat Ronnie Vanucci, bateristul formatiei.

Albumul va include coveruri dupa piese precum Four Winds (Bright Eyes) sau One Night In Bangkok (Murray Head), Cindy Lauper fiind de asemenea unul dintre numele de pe lista vizata de The Killers. Trupa lucreaza in prezent si la primul DVD cu inregistrari live din concerte.

Membrii The Killers se afla in prezent in turneul din America de Nord, urmand ca in vara acestui an sa ajunga si in Europa, pe scenele unor festivaluri celebre, precum Benicassim sau V Festival, dar si in cadrul B`ESTFEST, pe 1 iulie ("Ziua Zero”).

Vezi aici site-ul oficial al trupei si pagina de myspace.

Alaturi de The Killers, afisul B’ESTFEST 2009 ii mai include pe Moby, Motorhead, Orbital, Franz Ferdinand, Santana si Manowar, lista tuturor artistilor confirmati fiind disponibila pe site-ul oficial al festivalului, www.bestfest.ro.

Programul festivalului B'ESTFEST 2009: The Killers, Patrice, Snails si White Lies (1 iulie - ''Ziua Zero''), Motorhead, Ayo, Moby, Polarkreis 18, Grimus si Les Elephants Bizarres (2 iulie), Franz Ferdinand, Orbital, Klaxons, Alternosfera, AB4, Gabriella Cilmi (3 iulie), Persona, The Ting Tings, Carlos Santana, The Charlatans, Gravity Co, Looptroop Rockers si The MOOod (4 iulie), Trooper, Thunderstorm, Nexus, Manowar si Holyhell (5 iulie - "Aftershock").

Biletele pentru „Ziua Zero” si biletele de o zi (130 lei pana pe 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.